< p>

Veeley - Dé opvouwbare elektrische step voor forenzen en toeristen

De elektrische step voor de wereldburger

U bent onze klant en dat is ons heel veel waard. U geeft ons en onze dealer het vertrouwen in een prachtig product. Dan is het logisch dat wij uw vertrouwen niet willen beschamen.
Wij hebben heel erg veel tijd en geld gestopt in marktonderzoek, de ontwikkeling, de matrijzen en het gereedschap voor de bouw van de mooiste en misschien wel de beste elektrische step van 2018. Ieder detail is onder de loep genomen om deze bijzondere elektrische step naar een ongekend niveau te brengen. Qua design, qua onderdelen, qua rijeigenschappen en zeker ook qua service willen wij de top bereiken. En daar hebben wij veel voor over.

Moderne forenzen en praktische toeristen

U bent een wereldburger met lef. U denkt out of the box, praktisch, modern en doelgericht. U staat voor kwaliteit en durft dat ook te tonen. U heeft oog voor design maar vraagt ook om prestaties. U loopt voorop maar niet in het oog. U denkt in alle leeftijden.
U leeft in en om de grote stad maar heeft genoeg vrije tijd om van leuke en mooie dingen te genieten. U denkt op lange termijn en ziet een investering als verstandig. U kent de waarde van kwaliteit bij aankoop en zeker na jaren van gebruik.
U houdt alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en staat open voor nieuwe vormen van transport. Duurzaamheid is onderdeel van uw leven en u maakt dat ook waar. U bent vernieuwend en durft een risico te nemen.
U denkt strategisch en bewust.
Een wereldburger als u heeft geen gewone elektrische step, maar een Veeley.

Trotse bezitter worden van deze elektrische step?

De Veeley is veelzijdig in gebruik

Veeley V5 elektrische step openbaar vervoer

voor woon-werk verkeer

Veeley V5 elektrische step camper boot caravan

in de auto of camper

Veeley V5 elektrische step kofferbak

gemakkelijk mee te nemen in de kofferbak

De voordelen van Veeley

Veeley icoon openbareweg

Openbare weg

Gebruik op de openbare weg in heel Europa is toegestaan. Veeley is getest en goedgekeurd op basis van EU directive nr. 168/2013.

Veeley icoon kwaliteit

Kwaliteit

De Veeley beschikt over een hoogwaardig aluminium frame en is zeer stabiel. Een goed slot beveiligt de step tegen diefstal.

Veeley icoon garantie

2 jaar garantie

Als er iets mis is met de step, dan valt dit onder de garantie. Veeley geeft een garantie van 2 jaar* op materiaal- en fabricagefouten.

Veeley icoon inklapbaar

Inklapbaar

Met een geïntegreerd wegklapbaar zadel en stuuruiteinden en een inklapbare haak voor je tas wordt dit de mooiste elektrische step.

Veeley V5 elektrische step lichtgewicht

Lichtgewicht

De Veeley is licht, past in de kofferbak en met zijn slimme handgreep trek je de Veeley naar je werkplek of zo onder je tafel.

Veeley V5 elektrische step dubbele actieradius

Dubbele actieradius

De Veeley heeft als eerste een extra aansluiting voor een externe accu (als optie leverbaar). Revolutionair en voor een dubbele actieradius.

Veeley V5 elektrische step beveiligd

(Brand)veilig

De Veeley ziet er niet alleen chique uit, maar bevat ook een brandveilige batterij en is waterdicht. Daarnaast is de step schokbestendig.

Veeley V5 elektrische step display

Display/computer

Alle opties zijn standaard: GPS, tracker, navigatie, music streaming, bluetooth, wireless control en uiteraard snelheid, afstand etc.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Veeley?