< p>

Vacature - Allround monteur - elektrische steps - Orange Ventures

Vacature Allround monteur

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, gemotiveerde elektrische step monteur. Als monteur bent u in de eerste plaats verantwoordelijk voor reparaties. De nadruk op het aangeboden werk in onze werkplaats ligt op het beoordelen en repareren van elektrische steps inclusief het afhandelen van de bijbehorende tickets richting onze dealers of consumenten.
Functieomschrijving:

Bent u op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan op het gebied van techniek en reparatie? Bent u een zelfstandig werkende teamplayer en geïnteresseerd in de snel groeiende markt van elektrische tweewielers voor forenzen, trendsetters en toeristen?

Solliciteer dan bij ons bedrijf en maak deel uit van ons professionele team! Geen dag is hetzelfde. Wel behoren onderstaande taken tot uw takenpakket:

-zelfstandig storingen oplossen
– u geeft advies over de kwaliteit van onze producten en waar de productie verbeterd kan    worden
– u bent medeverantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de onderdelen
– u biedt ondersteuning bij de uitvoering van werkzaamheden door externe technische     bedrijven en ziet er op toe dat dit goed gebeurt
– u denkt proactief mee over het optimaliseren van onze service naar onze dealers en
consumenten
– u hebt direct contact met onze dealers

Wie zijn wij?

Wij zijn Orange Ventures. Wij zijn de bedenkers en producent van o.a. Veeley. Veeley is een opvouwbare elektrische step welke is goedgekeurd voor de openbare weg. Veeley wordt door ons wereldwijd verkocht aan dealers en specialisten. Naast Veeley verkopen wij ook elektrische steps van Skotero.

Vanuit ons kantoor in Bergen op Zoom sturen wij onze verkoopteams aan in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en Engeland. Daarnaast bieden wij service, garantie en ondersteuning aan onze internationale dealers. In verband met de sterk toegenomen activiteiten zijn wij op zoek naar een Allround monteur. U komt te werken in een uitdagende omgeving en in een dynamisch team. U houdt ervan om te sleutelen aan apparaten (elektrische steps) en storingen op te lossen.

Wie zoeken wij?

– een afgeronde MBO opleiding richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of vergelijkbaar
– ervaring met elektrische voertuigen is een pré, maar niet noodzakelijk wel heeft u
affiniteit met elektrische mobiliteit
– goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal
– u bent oplossingsgericht, vriendelijk, accuraat en klantgericht
– wij nodigen ook schoolverlaters en jong gepensioneerden uit te solliciteren

Wat bieden wij?

Wij bieden een zeer uitdagende functie met veel zelfstandigheid. U krijgt de ruimte om met ons mee te groeien in de uitdagende wereld van elektrische mobiliteit. U komt te werken binnen een enthousiast team en een groeiende en gezonde organisatie. U kunt rekenen op een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconform salaris.

Spreekt deze functie u aan en herkent u uzelf in het profiel, aarzel dan niet en stuur snel uw CV en motivatiebrief aan j.mangnus@orange-ventures.nl